Az IDEC egy oktatási és konzultációs vállalat, központja a görögországi Piraeus. A vállalat tevékenységei közé tartozik az oktatás, menedzsment, konzultáció, minőségbiztosítás, ICT fejlesztések értékelése és kidolgozása a magán és közszférának egyaránt. Az IDEC partnerei közt KKV-k és nagy görög vállalatok is vannak, változatos szektorok képviseletében.

Az IDEC Európa szerte több mint 170 intézménnyel működik együtt, több mint 300 szakértővel karöltve.

Az IDEC kiterjedt ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik az Európai Uniós projektek terén, koordinátorként csakúgy, mint közreműködő partnerként különböző európai programokban és kezdeményezésekben. Az elmúlt 8 évben az IDEC a felnőttképzés minőségbiztosításának terén tevékenykedik. Nevéhez fűződik az EQUAL, a Quality.net és a BEQUAL projektek koordinálása. Ezenfelül, az IDEC rengeteg konzultációs tapasztalattal rendelkezik görög oktató központok minőségmenedzsment rendszerének kiépítésével kapcsolatban.

A projekt keretein belül az IDEC képzést szervez oktatóknak és tanároknak, tanulmányi kirándulásokra és informális workshopokat szervez szakképzésben részt vevő tanulóknak és a munkaerőpiacon lévő embereknek.

A vállalat fő szakterületei: menedzsment tanácsadás, üzleti terv, vállalkozói tevékenységek, KKV-k, minőségmenedzsment, hitelesítés, szoftver és multimédia fejlesztés, internetes alkalmazások, távoktatás, e-business, e-commence, telekommunikáció, hálózatok./p>

A Lifelong Learning területén az IDEC széleskörű ismeretekkel rendelkezik az európai szabályozásokkal Kpcsolatban, különös tekintettel az EQF, ECVET, Europass, EQAVET rendszereket illetően, illetve a nem formális és informális oktatás és a nemzeti oktatási és képzési reformok terén.

Kapcsolattartó: Aris Chronopoulos
Weboldal: http://www.idec.gr
Telefon: (+30)2104286227

Az Instituto de Formación Integral (IFI) egy több mint 100 alkalmazottat foglalkoztató magán vállalat, mely felnőttképzéssel, vállalati konzultációval foglalkozik, és kapcsolatban áll számos Munkáltatói Szervezettel, Szakszervezetekkel, Non-profit szervezetekkel és egyéni munkavállalókkal egyaránt.

Az IFI főbb tevékenységi körei:

  1. . nem szabályozott, folytonos és munkahelyi szakképzések: az IFI számos oktatási tervet dolgozott ki és hajtott végre regionális és országos szinten.
  2. Konzultáció és projektmenedzsment. Az IFI a társadalmi-munkaerő (hátrányos helyzetű emberek munkaerő-piaci integrációja, egyenlő esélyek, a munkahelyi és magánélet összeegyeztethetősége vállalati társadalmi felelősségvállalás, a munkahelyi veszélyeztetettség megelőzése, HR menedzsment), az információs társadalom, oktatás és szakképzés és helyi szintű fejlesztések terén teljes projektmenedzsment feladatokat vállal.

Az IFI széleskörű ismeretekkel rendelkezik az európai projektek terén, különösképp a Lifelong Learning Programon belül (LdV, Grundtvig, transzverzális programok), Community Initiative, EQUAL, stb.

Kapcsolattartó: Azucena Martinez Asenjo
Weboldal: http://www.ifi.com.es
Telefon: (+34) 915312100

Az Eurocrea Merchant számos és sokféle partnerrel dolgozik együtt, ami biztosítja fennmaradását és sikerét a régióban, kéz, milánói és nápolyi, székhellyel. A vállalat felépítése alkalmassá teszi nemzeti és európai projektekben való részvételre is saját maga vagy a partnerei/ügyfelei számára, valamint jártas a nemzetközi üzleti és vállalati menedzsment konzultációk terén is. Az Eurocrea Merchant csapatának főbb képességei a K+F menedzsment, pénzügyi tevékenységek, innovatív menedzsment eszközök, innovatív HR menedzsment eszközök és energia menedzsment terén mutatkoznak meg.

Eurocrea Merchant ezenfelül a vállalkozók döntéshozatali folyamatait is támogatja, pl. megvalósíthatósági tanulmány, a megfelelő források azonosítása, megvalósítás stb.

Kapcsolattartó: Lucia Coletti
Weboldal: http://www.eurocreamerchant.it
Telefon: (+39)0287284807

A NET-MEX Innovációs és Tréning Kft fő tevékenységi körébe beletartozik a menedzsment és innovációs folyamatok, az oktatási anyagok és módszerek kidolgozása, valamint főként a KKV-k számára ajánlott képzések kivitelezése.

Az oktatási anyagok fejlesztésekor elsődlegesen az EU-s és K+F+I eredményeinkre támaszkodunk. A NET-MEX Kft tevékenységét leginkább kreatívként és sokrétűként lehet jellemezni. Ennélfogva a Kft csapatában mérnökök, tanárok és gazdasági szakemberek is megtalálhatók.

A NET-MEX részt vett a Magyar Beruházási Portál illetve a Logisztikai Portál megalkotásában. A vállalat vezetőségének széleskörű tapasztalata van szervezési, koordinációs tevékenységekben nemzeti és EU-s projektek terén.

A Kft eddigi legfontosabb projektjei: YET, CT-TRANS, Blended learning projektek, SPA-ROAD, LEBEBO.

Kapcsolattartó: Andrea Kovesd
Weboldal : http://www.net-mex.hu
Telefon: (+36)26555224