Minőségmenedzsment a felnőttképzésben

A QUADRAT projekt egy olyan képzési anyagot és innovatív szoftvert hoz létre, melyet oktatási intézmények vezetői és adminisztratív személyzete sikerrel használhat a minőségmenedzsment terén.

 

Tudjon meg többet a projektről

Arrow down

Mi a Quadrat?

Handbook icon

Kézikönyv

A képzési anyag, mely bemutatja a minőségmenedzsmentben dolgozók kulcskompetenciáit, és az ISO 9001:2008 rendszer felnőttképzésben való alkalmazásának esettanulmányait.

Software icon

Szoftver

A dokumentumok kezelésére alkalmas szoftver, az ISO 9001 előírásoknak megfelelően.

Training icon

Képzés

A képzés címe: ISO 9001:2008 a felnőttképzési intézmények számára.

 

 

Tudjon meg többet a QUADRAT eredményeiről

Arrow down

Kik vagyunk?

A QUADRAT projekt konzorciumát 4 partner alkotja (görög, spanyol, olasz és magyar). Mindegyik partnernek jelentős tapasztalata van a felnőtt oktatásban és elkötelezettek a minőségmenedzsment biztosításában.
 • IDEC

  Koordinátor – Oktatás, Konzultáció, IKT

  Az IDEC egy oktatási és konzultációs vállalat, központja a görögországi Piraeus. Az IDEC jó ideje foglalkozik a felnőttképzésben alkalmazható minőségbiztosítási rendszerekkel, és olyan projekteket koordinált, mint a QMS és a BEQUAL, melyek szintén ezzel a témával foglalkoztak. Ezenfelül, az IDEC rengeteg konzultációs tapasztalattal rendelkezik görög oktató központok minőségmenedzsment rendszerének kiépítésével kapcsolatban.

 • Instituto de Formación Integral (IFI)

  Oktatás, Projektek & Innováció

  Az IFI egy több mint 100 munkatárssal dolgozó magánvállalat, mely többek között felnőttképzéssel és konzultációs tevékenységekkel is foglalkozik, melyeket vállalatok, munkáltatói szövetségek, szakszervezetek, non profit szervezetek és egyéni munkavállalók számára biztosít. Az IFI fő tevékenysége: a) Nem szabályozott, folytonos és munkahelyi szakképzések és b) Konzultáció és projektek.

 • EUROCREA MERCHANT SRL

  Konzultáció, Tanácsadás, Oktatás

  Az Eurocrea Merchant egy menedzsment és konzultációs vállalat. Két székhelye van, Milánóban és Nápolyban. Ezeken a helyeken számos partnerrel működik együtt. A fő tevékenységi körük a K+F menedzsment, valamint pénzügyi és innovatív menedzsment eszközök fejlesztése, HR menedzsment, energiatakarékosság, minőség-ellenőrzés.

 • NET-MEX Kft

  Innováció és Oktatás

  A NET-MEX innovációs és oktató Kft fő tevékenységi körébe beletartozik a menedzsment és innovációs folyamatok, az oktatási anyagok és módszerek kidolgozása, valamint főként a KKV-k számára ajánlott képzések kivitelezése. A NET-MEX kft tevékenysége leginkább kreatívként és sokrétűként jellemezhető.

 Tudjon meg többet rólunk

Arrow down

A projekttel kapcsolatos további információért, itt léphet kapcsolatba velünk. Mivel a projekt még nem ért véget, szívesen fogadjuk véleményét, ötleteit.

Emellett kapcsolatba léphet a projekt koordinátorával, az alábbi címen:

 • IDEC S.A.
 • 96, Iroon Polytechniou Avenue, 18536 Piraeus, Greece
 • (+30) 2104286227
 • Please use a REAL email address so that we can get back to you.