Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα "Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας σε οργανισμούς εκπαίδευσης και κατάρτισης" που διοργανώθηκε από την IDEC A.E. την Παρασκευή 12/12/2014 στο αμφιθέατρο του κολεγίου ALBA. στα πλαίσια του προγράμματος QUADRAT.

Η τελική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, Ελλάδα, στις 11 Δεκεμβρίου 2014 και διοργανώθηκε από την IDEC.

Περισσότερες πληροφορίες: Εκπαίδευση εκπαιδευτών στη Μαδρίτη της Ισπανίας στις 18-19 Δεκεμβρίου 2014

Η IDEC Α.Ε. έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην διεθνή ημερίδα με τίτλο:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

που οργανώνει την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 9:30 π.μ., στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του ALBA GRADUATE BUSINESS SCHOOL (Ξενίας 6, Αθήνα).

Η IFI διοργανώνει τον Δεκέμβριο του 2014 ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος QUADRAT και των αποτελεσμάτων του. Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια γενική εικόνα της εκπαίδευσης και του λογισμικού του προγράμματος QUADRAT καθώς και πληροφορίες για την υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και ISO 29990 σε οργανισμούς εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δείτε φωτογραφίες από το συνέδριο

Περισσότερες πληροφορίες: Εκπαίδευση προσωπικού στον τομέα της ποιότητας στην Ουγγαρία, 27-31 Οκτωβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες: Εκπαίδευση προσωπικού στον τομέα της ποιότητας στην Ελλάδα, 6-10 Οκτωβρίου 2014

Η NET-MEX διοργανώνει στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος QUADRAT και των αποτελεσμάτων του. Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια γενική εικόνα της εκπαίδευσης και του λογισμικού του προγράμματος QUADRAT καθώς και πληροφορίες για την υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και ISO 29990 σε οργανισμούς εκπαίδευσης ενηλίκων.

Η τέταρτη συνάντηση των εταίρων του προγράμματος QUADRAT πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 17 Ιουλίου και διοργανώθηκε από την Eurocrea Merchant.

Η IDEC θα παρουσιάσει το πρόγραμμα QUADRAT και τα αποτελέσματά του στα πλαίσια ημερίδας που διοργανώνει στις 10 Ιουλίου 2014. Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια γενική εικόνα της εκπαίδευσης και του λογισμικού του προγράμματος QUADRAT καθώς και πληροφορίες για την υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και ISO 29990 σε οργανισμούς εκπαίδευσης ενηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στo 210-4286227.

Η σελίδα μας στο Facebook είναι πλέον διαθέσιμη! Επισκεφθείτε την και πατήστε Like ώστε να μένετε ενήμεροι για τις εξελίξεις στο πρόγραμμα QUADRAT.

Η EUROCREA διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Ιουλίου του 2014 ημερίδα για την παρουσίαση του έργου QUADRAT και τα αποτελέσματά του.

Η ημερίδα είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η 2η εκπαίδευση εκπαιδευτών που διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος QUADRAT θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, Ιταλία στις 14-16 Ιουλίου 2014. Η εκπαίδευση οργανώνεται από την εταιρεία EUROCREA.

Η τρίτη συνάντηση του έργου QUADRAT πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, στις 12 και 13 Μαρτίου 2014 και φιλοξενήθηκε από την εταιρεία IFI.

Η 1η εκπαίδευση εκπαιδευτών του έργου QUADRAT θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη (Ισπανία), στις 10-13 Μαρτίου 2014. Η εκπαίδευση οργανώνεται από την εταιρεία IFI.

Η δεύτερη συνάντηση του προγράμματος QUADRAT πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη στις 11 και 12 Ιουλίου 2013 και φιλοξενήθηκε από την ουγγρική εταιρεία NETMEX.

Η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος QUADRAT πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, 2013 στα γραφεία της IDEC στον Πειραιά (Ελλάδα). Όλοι οι εταίροι συμμετείχαν στη συνάντηση και συζήτησαν το πρόγραμμα και τα βήματα που χρειάζονται για να το υλοποιήσουν.

Το πρόγραμμα QUADRAT «Οδηγοί Διασφάλισης Ποιότητας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (Quality Assurance Drivers for Adult Training)» εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση από τον Εκτελεστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού EACEA)!

Η πρόταση υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων 2012 του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, υπο-πρόγραμμα Grundtvig.