Οδηγός Διασφάλισης Ποιότητας για την
Εκπαίδευση Ενηλίκων

Το πρόγραμμα QUADRAT αναπτύσσει και παρέχει μία εκπαίδευση και ένα υποστηρικτικό λογισμικό, που απευθύνονται σε διαχειριστές, διοικητικό προσωπικό και εκπαιδευτές οργανισμών εκπαίδευσης ενηλίκων σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 & ISO 29990.


Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα

Arrow down

Τι είναι το QUADRAT

Handbook icon

Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο

Εκπαιδευτικά υλικά, όπως παρουσιάσεις, ασκήσεις και παραδείγματα εφαρμογής του ISO 9001:2008 σε διαδικασίες οργανισμών εκπαίδευσης ενηλίκων.

Software icon

Λογισμικό

Λογισμικό για τη διαχείριση εγγράφων και αρχείων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001

Training icon

Εκπαίδευση

Σεμινάριο σχετικά με την εφαρμογή του ISO 9001: 2008 σε οργανισμούς εκπαίδευσης ενηλίκων.

 

Μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματα του QUADRAT

Arrow down

Ποιοι είμαστε

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 4 οργανισμοί από 4 χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Ουγγαρία) με πολύ μεγάλη εμπειρία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και δέσμευση για την προώθηση της Διασφάλισης Ποιότητας.
 • IDEC

  Συντονιστής – Εκπαίδευση, Συμβουλευτική, Πληροφορική

  Η IDEC είναι μια εταιρία συμβούλων και εκπαίδευσης με έδρα τον Πειραιά στην Ελλάδα. Η IDEC ασχολείται με τη διασφάλιση της ποιότητας στην εκπαίδευση και έχει συντονίσει τα έργα QMS και BEQUAL, που ασχολούνται με την ποιότητα σε θέματα κατάρτισης. Επιπλέον η IDEC έχει συμβουλευτική εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας σε ελληνικά κέντρα κατάρτισης.

 • Instituto de Formación Integral (IFI)

  Εκπαίδευση, Προγράμματα και Καινοτομία

  Η IFI είναι μια ιδιωτική εταιρεία με περισσότερους από 100 εργαζόμενους και κύριες δραστηριότητες την κατάρτιση ενηλίκων και την παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις, ενώσεις εργοδοτών, συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΜΚΟ και μεμονωμένα άτομα. Η IFI δραστηριοποιείται κυρίως σε: α) μη θεσμική, συνεχή επαγγελματική κατάρτιση, β) συμβουλευτικές υπηρεσίες και έργα.

 • EUROCREA MERCHANT SRL

  Συμβουλευτική, Εκπαίδευση

  Η Eurocrea Merchant είναι μια εταιρεία συμβούλων διαχείρισης. Λειτουργεί με μια ευρεία βάση πιστών πελατών μέσω των 2 γραφείων που βρίσκονται στο Μιλάνο και τη Νάπολη. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας είναι η διαχείριση έρευνας και ανάπτυξης, οι χρηματοδοτήσεις, καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, εξοικονόμηση ενέργειας, ποιοτικός έλεγχος και αξιολόγηση.

 • NET-MEX

  Καινοτομία και Εκπαίδευση

  Οι βασικές δραστηριότητες της NET-MEX Καινοτομία και Εκπαίδευση περιλαμβάνουν τη διαχείριση και τη διαδικασία της καινοτομίας, την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και μεθόδων και την οργάνωση μαθημάτων κατάρτισης κυρίως για ΜΜΕ. Οι δραστηριότητες της ΝΕΤ-MEX Ltd χαρακτηρίζονται από μία δημιουργική και διεπιστημονική προσέγγιση.

 Μάθετε περισσότερα για την ομάδα έργου

Arrow down

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο. Θέλουμε να ακούσουμε τις απόψεις σας!

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή του προγράμματος άμεσα χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

 • IDEC A.E.
 • Ηρώων Πολυτεχνείου 96, 18536 Πειραιάς, Ελλάδα
 • (+30) 2104286227
 • Please use a REAL email address so that we can get back to you.